Parmassage

Parmassage

Skat, jeg er så spændt i mine skuldre – kan du ikke give mig lidt massage.

Vil I lære at give hinanden en effektfuld 10 min. massage – uden at få ondt i tommelfingeren og blive “slidt”?
Undervisningen foregår i mit klinikrum med bare jer 2. Det tager ca. 1 time – ½ til jer hver. Hvis I ønsker det, kan I komme igen, til en repetition eller med spørgsmål, når I har prøvet at massere derhjemme.
Her er der mulighed for at finde ud af – gennem dialog og forskellige teknikker – hvilken massage, der passer bedst til din partner, og til dig, der skal give massagen. Der er nemlig forskellige måder, man kan gøre det på, og da vi er helt individuelle mht. smertetærskel, spændinger og præferencer, kan forskellige teknikker og tryk være godt.

Parmassage koster 800,- kr. og en ½ times repetition og spørgsmål koster 200,- kr.

Jeg glæder mig til at se jer.

Hvem er ikke øm i skuldrene efter en dag ved computeren? Det er herligt at få nogle minutters massage, men det kan være hårdt for tommelfingrene selv at give lidt skuldermassage.

Camillas lille parmassagekursus ramte lige ned i vores behov. Vi skiftedes til at sidde på stolen og blive masseret og til selv at massere. På en times tid fik vi begge god introduktion i, hvordan vi kan massere hinandens skulder og ryg uden at gøre vold på tommelfingrene.

Camilla forklarede på en meget rolig og pædagogisk måde og hun gav os god tid til selv at prøve de teknikker, hun fortalte om. Selvfølgelig er vi ikke uddannet massører, men vi kan bedre hjælpe hinanden lidt i hverdagen. Kurset var virkelig godt, og jeg vil klart anbefale andre at tage Camillas parmassagekursus.

Mange hilsener

Helle, kunde

Bestil tid