Om Lifezone – Birkerød massage, zoneterapi og psykoterapi

Billedet af behandler Camilla

Jeg hedder Camilla Tobiasen og er ejer af Lifezone – Birkerød massage, zoneterapi og psykoterapi.

Jeg åbnede klinikken tilbage i 2007, hvor jeg tilbød massage og zoneterapi. Siden da er også tankefeltterapi og hypnoterapi blevet en del af mine behandlinger.

I min klinik arbejder jeg bl.a. med mennesker, som er ramt af det svære i livet – at balancere arbejdsliv, privatliv og de udfordringer vi alle bliver ramt af på tidspunkter i vores liv. Mange kommer for at modtage massage, f.eks. en blid og mindfull massage, som giver hjernen en mulighed for at stresse af og holde en pause fra hverdagens stress og jag. Hvor andre kommer for at få en effektiv massage af spændinger i bevægeapparatet.

Hvis stress skyldes forhold, som man kan og vil ændre på, men som man måske ikke er bevidst omkring, kan samtale med tankefelt terapi eller hypnoterapi imidlertid være en stor hjælp til at bringe en derhen, hvor gammel ubrugelig adfærd bliver bevidst og kan ændres, eller mod og styrke findes for at kunne træffe svære beslutninger.

At arbejde med mennesker er for mig alt i alt en store hjertesag. Jeg har et dybtfølt ønske om at hjælpe til mere glæde, indsigt og velvære. Det er vigtigt for mig at møde mine medmennesker, der hvor de er, uanset om det handler om spændte kontorskuldre, dybe traumer, stress, eksamensangst, infektioner eller ischiassmerter.

Jeg ser frem til at møde dig.

Uddannelser