Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en form for massage og akupressur i ansigtet, og er en meget afslappende og behagelig behandlingsform. Den virker ofte målrettet og hurtigt på problemet, og den har herudover en yderst gavnlig effekt på hud og rynker i ansigtet, fordi blodkredsløbet øges.

Ligesom i fødderne afspejles hele kroppen i ansigtet som reflekszoner. Ved at bearbejde disse zoner med massagelignende teknikker og trykkombinationer kan kroppens centralnervesystem, blodkredsløb, meridiankredsløb samt lymfekredsløb påvirkes, og affaldsstoffer udrenses. Dermed genskabes den nødvendige balance, for at organismen fungerer og immunforsvar forbedres.

På grundlag af 13 års terapeutisk arbejde med handicappede patienter i Argentina har denne terapiform opnået anerkendelse på internationalt niveau. Metoden er også blevet afprøvet i et projekt på genoptræningscenteret for senhjerneskader, Kurhuset Filadelfia i Danmark, med gode resultater.

Behandlingen

Ved 1. behandling bør du afsætte 1 1/4 time. Her optages journal, og vi planlægger et behandlingsforløb, der er tilpasset lige netop dine behov. Ansigtszoneterapi foregår ved tryk og massage i ansigtet, og der anvendes en mild olie. Under første behandling danner jeg mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke, og herudfra planlægges den videre behandling. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen genfinder sin balance igen.

Historie

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, hvis rødder går mange tusinde år tilbage, både i ægyptiske, orientalske og indianske samfund. Igennem de sidste 20 år har man samlet disse behandlingsmetoder og udviklet terapiformen bl.a. via studier hos den indianske nomadestamme Mapuches og den vietnamesiske læge Dr. Quoc Chau, som forsker i behandling af nervesystemet via ansigtet.

Ansigtszoneterapi kan bruges ved:

  • Overgangsalders-symptomer
  • Menstruationssmerter
  • Barnløshed
  • Stofskiftelidelser
  • Bi-/pandehulebetændelser
  • Nervemæssige forstyrrelser
  • Stress
  • Hovedpine/migræne

Bestil tid