Massage i Birkerød

Massage i Birkerød

Massage løsner op for spændinger i kroppens muskler og væv og øger blodcirkulation og lymfekredsløb.

Camilla formår at løsne mine muskelspændinger, så jeg har det fantastisk, når jeg går derfra. – Michael Solberg

Massage kan f.eks. afhjælpe:

  • Hold i nakke/lænd
  • Hovedpine og migræne
  • Ischiassmerter
  • Led- og muskelsmerter
  • Musearm/tennisalbue
  • Nedsat bevægelighed
  • Ryg- og skulderproblemer
  • Stressreduktion

Bestil tid

Klinikken i Birkerød tilbyder forskellige former for massage

Fysiurgisk massageterapi

Massagen går dybt, der hvor dine spændinger er, og påvirker hele kroppen fysisk og psykisk. Jeg arbejder i et roligt tempo, så dit nervesystem falder til ro, og derfor er massagen ekstremt afslappende og afstressende, samtidig med at den går dybt i dine spændinger og skaber flow i kroppens energibaner. Den bruges til lindring af fysiske skavanker som led- og muskelsmerter, nedsat bevægelighed, hold i nakke/lænd, iskias smerter, musearm, tennis- og golfalbue, hovedpine, anspændthed, myoser, stress m.m.

Varighed ca. 1 time

Hawaiansk heartwork lomi lomi massage

Lomi lomi er en smuk, hawaiiansk massage, der bygger på intuition og indlevelse. Det er en sanselig og afstressende velvære oliemassage, der på en blid måde går dybt og arbejder både på det fysiske og psykiske plan. Massagen udføres ved lange, rolige strøg, der skaber flow i kroppens kredsløb og nervesystem. Massagen er ekstremt afslappende, afstressende og energigivende – en ren forkælelse af krop og sind – en massage du vil elske.

Varighed ca. 1,5 time

Infrarød varme

Infrarød varme føles som solens stråler og varmer kroppen op helt ind til knoglemarven.

Jeg har 3 infrarøde lamper over i min massage briks, som bruges, når det er koldt, til at få dig til at slappe af under massagen. Denne infrarøde varme understøtter massagens effekt ved at udvide blodkarrene, så blodcirkulationen øges. Det gør at musklerne får tilført mere ilt og affaldsstofferne kan transporteres hurtigere gennem systemet.

Camilla hjælper mig med det fysiske og også med det psykiske når jeg har brug for det. Hun har evner til at finde de ømme punkter og give opmærksomhed med sin dybdemassage. – Navin Manik