Hypnoterapi – Cellular Release Therapy®

Hypnoterapi

Cellular Release Therapy®

Cellular Release Therapy® er et hypnoterapeutisk system, som giver mulighed for at slippe traumatiske oplevelser, uden at skulle huske eller genopleve dem. Dette sker i en tilstand af dyb afslapning, hvor der kommunikeres med det ubevidste sind.

Den underbevidste bevidsthed er tilstede i hver eneste celle i kroppen. Helt tilbage fra undfangelsen, og udviklingen af fosteret, bliver vi påvirket af indtryk og oplevelser, der sætter sig i vores celler. Underbevidstheden har ubegrænset kapacitet til at registrere og opbevare data og gemmer alt, hvad der er blevet oplevet. En del af disse data kan være traumatiske, hvilket hæmmer os og kan skabe ubalance.

Ønsker du hjælp til mere ro og glæde i livet?

Livet byder os heldigvis på mange glæder men også nogle gange kriser. Skilsmisse, dødsfald, ulykker, alvorlig sygdom, arbejdsløshed og stress kan være svære at tackle alene. Disse kriser kan psykoterapi være en hjælp til at komme videre med.

Vi sidder nogle gange fast i mønstre, der engang har været brugt til at overleve på, men de er sikkert ikke nødvendige i vores liv længere, og i højere grad med til at begrænse os i at leve livet fuldt ud. De viser sig i situationer, hvor vi er under større eller mindre pres og ofte i arbejdslivet eller parforholdet og mærkeligt nok overfor de mennesker vi holder af, fordi vi der er trygge og tør vise os selv.

De fleste af os har formentlig oplevet som babyer at skrige uden, at vores mor eller far kom med det samme. Dette vil i de fleste tilfælde opleves traumatisk – babyen tror simpelthen, at den er blevet forladt. Dette kan sætte sig som spor i underbevidstheden.

Ved hjælp af denne hypnoterapeutiske proces er det muligt at slippe det traumatiske i følelser, oplevelser, chok, traumer, overbevisninger og konklusioner.

Derudover er det også muligt at slippe fobier, afhængigheder mv. da disse også har rod i cellernes hukommelse.

Når jeg arbejder med hypnoterapi skal vi starte med at klarlægge alle de oplevelser, der er forbundet til traumet. Hvis du ikke kan huske eller ikke kender årsagen til dit problem, kan vi gennem samtale sammen finde frem til en mulig årsag og arbejde med den. Kendes årsagen slet ikke, kan vi arbejde med spirituel healing.