Hvad siger kunderne

Hvad siger kunderne

Hos Lifezone får du den bedste behandling. Camilla er super dygtig, utrolig venlig og altid smilende. Jeg føler mig altid i centrum, når jeg får behandling. Hun formår at løsne mine muskelspændinger, så jeg har det fantastisk, når jeg går derfra.
Jeg har kendt Camilla siden 2009 og har løbende modtaget behandling. Jeg giver min varmeste anbefaling til Camilla.

Michael Solberg, Executive Advisor / V.I.P. Rådgiver

Jeg havde været på udkig efter en god massør i rigtig lang tid og endelig har jeg fundet en som “går” dybere i kroppen for at finde årsagen til ømhed. Camilla hjælper mig med det fysiske og også med det psykiske når jeg har brug for det. Hun har evner til at finde de ømme punkter og give opmærksomhed med sin dybdemassage. Hun er samtidig nærværende og er fyldt med god energi. Jeg har også haft fornøjelse af at opleve Camillas Reiki-healing og tankefelt terapi når jeg har været ude af balance med det psykiske …..når jeg bliver fanget i min painbody…..som også belaster min krop på det fysiske plan. Healing har givet mig ro og jeg kunne også “smage” hvordan det er at komme i kontakte med den sande natur. Det er en meditativ oplevelse for mig at få både massage og healing hos hende… samtidig meget terapeutisk. Jeg føler mig tryg når jeg er hos Camilla. Det er jeg dybt taknemlig for.

Navin Manik,

Jeg har været klient hos Camilla igennem en årrække nu og har prøvet at få både massage, zoneterapi, ansigtszoneterapi og tankefelt terapi. Camilla er yderst kompetent og dygtig til det hele og jeg er altid gået derfra med fornyet energi og større mentalt overskud.

Jeg kan kun give Camilla mine varmeste anbefalinger.

Anette,
Jeg er kommet hos Camilla siden hun startede sit virke som Organisk massage terapeut og Lomi Lomi massør.
I alle de år har jeg altid fået en meget seriøs og professionel behandling, hvor Camillas viden om kroppens funktion og virke er meget stor.

Jeg spiller squash og cykler, og det har tit givet ømme muskler. Et besøg hos Camilla har altid hjulpet og gjort min krop klar igen til endnu en squash kamp eller en cykel tur. Under massagen kan man også få en god snak om livet og hverdagen.

Derfor kan jeg kun varmt anbefale Camillas massage, og bestiller en tid, for derved at få en god massage oplevelse. Camilla har mange andre behandlings former, så der er mulighed for selv at vælge hvilken behandlingsform man ønsker.

Mikael, 51 år